Logo Toupim
Toupim model
aanwijzer

Het geheim van de Toupim-Hemden  

Nieuw in Nederland!

Het Toupim-Hemd: een prothese hemd
geschikt voor direct na de operatie!

Het Toupim-Hemd met de opgevulde cup is ideaal voor borstkanker patiŽnten. Vanaf het eerste moment na de operatie en de weken erna als je nog geen BH kan dragen. Maar vooral ook geschikt voor het dagelijks gebruik als onderkleding, omdat je niet altijd de zwaardere siliconen prothese wilt dragen.

Bij dubbelzijdige amputatie is continu gebruik van het hemd een uitkomst!

Het Toupim-Hemd is 100% katoen, het knelt niet, het schuift niet, heeft geen sluitingen, elastiek of beugels. Geschikt om te dragen over drains en verband. De cup van het Toupim-Hemd is gevuld met een voorgevormde prothese gemaakt van aquariumwatten. De prothese is vederlicht en blijft goed in model.

Camoufleert het ontbreken van de borst.
Een kleine verlichting in een moeilijke tijd.

Bijgesloten is een zakje met losse aquariumwatten, waarmee je desgewenst zelf de cup van het Toupim-Hemd kan vullen en modelleren naar de vorm van de andere borst.

Ervaringen van vrouwen die het prothesehemd hebben geprobeerd:

"Een paar uur na de operatie kreeg ik het Toupim-Hemd aangeboden van de verpleging. Ik was behoorlijk aangedaan door de operatie en vond het vervelend mijn bezoek te confronteren met het ontbreken van mijn borst. Het direct kunnen dragen van het hemd was een enorme opluchting. Het is comfortabel en de verpleging kan toch goed bij de drains en de wond."

"Mijn operatie is al enige tijd geleden maar draag het hemd nog dagelijks. Ik vind het niet prettig zonder prothese te lopen dus als ik naar een iets officiŽlere gelegenheid ga draag ik mijn op maat gemaakte BH met siliconen prothese, maar zodra ik thuiskom gooi ik deze toch altijd licht knellende BH met zware prothese uit en trek het comfortabele Toupim-Hemd aan. Voor het dagelijks gebruik kies ik altijd het hemd."

"Ik heb een dubbelzijdige amputatie ondergaan en kreeg het Toupim-Hemd cadeau van een vriendin. Het bevalt zo goed dat ik de BH met siliconen protheses in de kast laat liggen. Ik zou niet weten waarom ik de zware siliconen gewichten aan mijn schouders zou hangen om mijn silhouet aan te passen, als ik dat net zo makkelijk met het vederlichte Toupim-Hemd kan doen."

Lees-suggesties

Kijk bij de foto's van het Toupim-Hemd om een goede indruk te krijgen van het product.

Via het bestelformulier kunt u het Toupim-Hemd gemakkelijk bestellen!

Als u nog vragen heeft kijk dan bij de veel gestelde vragen - FAQ of neem contact op met Toupim.

naar boven

Toupim-Hemden
Toupim-Hemden
Toupim-Hemden