Prothese-Hemd

Het Toupim-Hemd met de opgevulde cup is ideaal voor borstkanker patiënten.
Vanaf het eerste moment na de operatie en de weken erna als je nog geen BH kan dragen. Maar vooral ook geschikt voor het dagelijks gebruik als onderkleding, omdat je niet altijd de zwaardere siliconen prothese wilt dragen.

Materiaal

100% katoen, knelt niet, schuift niet, geen sluitingen/ elastiek of beugels.
Geschikt om te dragen over drains en verband.

Inclusief lichtgewicht Cup

De cup van het Toupim-Hemd is gevuld met een voorgevormde prothese
gemaakt van aquariumwatten. De prothese is vederlicht en blijft goed in model.

Maten

40, 42, 44, 46, 48, 50
Links, rechts of dubbelzijdig.

Kleur Hemd

Alleen in wit verkrijgbaar.
Testimonials
Camoufleert het ontbreken van de borst.

Beperkt leverbaar. Informeer of jouw maat nog op voorraad is.

Ervaringen

“Een paar uur na de operatie kreeg ik het Toupim-Hemd aangeboden van de verpleging. Ik was behoorlijk aangedaan door de operatie en vond het vervelend mijn bezoek te confronteren met het ontbreken van mijn borst. Het direct kunnen dragen van het hemd was een enorme opluchting. Het is comfortabel en de verpleging kan toch goed bij de drains en de wond.”

 

“Mijn operatie is al enige tijd geleden maar draag het hemd nog dagelijks. Ik vind het niet prettig zonder prothese te lopen dus als ik naar een iets officiëlere gelegenheid ga draag ik mijn op maat gemaakte BH met siliconen prothese, maar zodra ik thuiskom gooi ik deze toch altijd licht knellende BH met zware prothese uit en trek het comfortabele Toupim-Hemd aan. Voor het dagelijks gebruik kies ik altijd het hemd.”

 

“Ik heb een dubbelzijdige amputatie ondergaan en kreeg het Toupim-Hemd cadeau van een vriendin. Het bevalt zo goed dat ik de BH met siliconen protheses in de kast laat liggen. Ik zou niet weten waarom ik de zware siliconen gewichten aan mijn schouders zou hangen om mijn silhouet aan te passen, als ik dat net zo makkelijk met het vederlichte Toupim-Hemd kan doen.”